Додамо всього один інгредієнт, щоб зробити курячу печінку м’якою і апетитною!
Дуже смачна, ніжна куряча печінка з цибулею. Готується дуже швидко і просто. Впоратися з цим рецептом зможе будь-яка господиня! Це дуже смачно!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Продукти
- Куряча печінка – 500 гр
- Яйце – 1 шт
- Крохмаль – 1 ст.л
- Цибуля – 2-3 шт
- Чорний перець – за смаком
- Сіль за смаком
- Соняшникова олія для смаження (20 мл)
Як приготувати ніжну і м’яку курячу печінку:
Промиваємо курячу печінку під проточною водою і ріжемо на невеликі шматочки.
У невелику миску розбиваємо одне куряче яйце, додаємо крохмаль (це і є наш секретний інгредієнт) і все добре перемішуємо.
У готову суміш відправляємо курячу печінку і також все перемішуємо.
Накриваємо печінку харчовою плівкою і залишаємо приблизно на 1 годину.
Сковорідку ставимо на середній вогонь, гарненько її прогріваємо і наливаємо олію.
Цибулю нарізаємо півкільцями і викладаємо в розігріту сковорідку.
Обсмажуємо цибулю до золотистого кольору.
Іншу сковорідку ставимо на вогонь, наливаємо трохи олії і викладаємо шматочки печінки.
Обсмажуємо печінку з двох сторін по 2 хвилини.
Тепер змішуємо цибулю і печінку разом.
Перчимо і солимо за смаком, все добре перемішуємо і смажимо печінку ще приблизно хвилин 10.
Смачна куряча печінка готова. Подавати її можна з будь-яким гарніром.
Кличте всіх до столу. Смачного!