Додамо всього один інгредієнт, щоб зробити курячу печінку м’якою і апетитною!

Дуже смачна, ніжна куряча печінка з цибулею. Готується дуже швидко і просто. Впоратися з цим рецептом зможе будь-яка господиня! Це дуже смачно!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Продукти

  • Куряча печінка – 500 гр
  • Яйце – 1 шт
  • Крохмаль – 1 ст.л
  • Цибуля – 2-3 шт
  • Чорний перець – за смаком
  • Сіль за смаком
  • Соняшникова олія для смаження (20 мл)

Як приготувати ніжну і м’яку курячу печінку:

Промиваємо курячу печінку під проточною водою і ріжемо на невеликі шматочки.

У невелику миску розбиваємо одне куряче яйце, додаємо крохмаль (це і є наш секретний інгредієнт) і все добре перемішуємо.

У готову суміш відправляємо курячу печінку і також все перемішуємо.

Накриваємо печінку харчовою плівкою і залишаємо приблизно на 1 годину.

Сковорідку ставимо на середній вогонь, гарненько її прогріваємо і наливаємо олію.

Цибулю нарізаємо півкільцями і викладаємо в розігріту сковорідку.

Обсмажуємо цибулю до золотистого кольору.

Іншу сковорідку ставимо на вогонь, наливаємо трохи олії і викладаємо шматочки печінки.

Обсмажуємо печінку з двох сторін по 2 хвилини.

Тепер змішуємо цибулю і печінку разом.

Перчимо і солимо за смаком, все добре перемішуємо і смажимо печінку ще приблизно хвилин 10.

Смачна куряча печінка готова. Подавати її можна з будь-яким гарніром.

Кличте всіх до столу. Смачного!