Домашні цукерки «Метеорит». Набагато смачніше, ніж покупне
Такі цукерки роблять багато кондитерських фабрик. Але домашні цукерки смачніші. Начинка смачніші, горішки свіжі.
Про пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо
Складові:
- ✓ Волоські горіхи – 500 грамів
- ✓ масло вершкове – одна чайна ложечка з гіркою
- ✓ цукровий пісок – п’ять столових ложок
- ✓ печиво – три штуки
- ✓ мед бджолиний – шість столових ложок
- ✓ шоколад – дві стандартні плитки
Приготування домашніх цукерок «Метеорит»
Волоські горіхи порубати таким чином, щоб залишилися невеликі шматочки.
Це можна зробити, поклавши горішки в пакет і пройтися по ньому качалкою.
Або просто порубати ножем. А також потовкти їх в ступці.
Мед, цукор і вершкове масло прокип’ятити на малому вогні. Цукор повинен повністю розчинитися.
Печиво перетерти в крихту. Додати в медову суміш і перемішати. Потім додати горіхи і ще раз все перемішати.
Руки змастити олією і скачати з отриманої цукеркової суміші кульки розміром з волоський горіх.
Шоколад розтопити на водяній бані. Готові кульки вмочати в шоколад.
Потім відправити домашні цукерки «Метеорит» в холодильник для застигання рівно на добу.
Через добу цукерки готові.
Смачного!