Домашні цукерки «Метеорит». Набагато смачніше, ніж покупне

Такі цукерки роблять багато кондитерських фабрик. Але домашні цукерки смачніші. Начинка смачніші, горішки свіжі.

Про пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо

Складові:

  • ✓ Волоські горіхи – 500 грамів
  • ✓ масло вершкове – одна чайна ложечка з гіркою
  • ✓ цукровий пісок – п’ять столових ложок
  • ✓ печиво – три штуки
  • ✓ мед бджолиний – шість столових ложок
  • ✓ шоколад – дві стандартні плитки

Приготування домашніх цукерок «Метеорит»

Волоські горіхи порубати таким чином, щоб залишилися невеликі шматочки.

Це можна зробити, поклавши горішки в пакет і пройтися по ньому качалкою.

Або просто порубати ножем. А також потовкти їх в ступці.

Мед, цукор і вершкове масло прокип’ятити на малому вогні. Цукор повинен повністю розчинитися.

Печиво перетерти в крихту. Додати в медову суміш і перемішати. Потім додати горіхи і ще раз все перемішати.

Руки змастити олією і скачати з отриманої цукеркової суміші кульки розміром з волоський горіх.

Шоколад розтопити на водяній бані. Готові кульки вмочати в шоколад.

Потім відправити домашні цукерки «Метеорит» в холодильник для застигання рівно на добу.

Через добу цукерки готові.

Смачного!

Не вдається скопіювати.