Домашні шпроти. За цим рецептом виходять дуже смачні та натуральні

Часто готую ці домашні шпроти, які є просто неймовірними. Вони надзвичайно смачні, готую з них бутерброди, а інколи просто з огірком. Спробуйте приготувати! 

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пошепки

Інгредієнти:

  • Мойва або кілька 1 кг;
  • Лушпиння цибулі 2 жмені;
  • Сіль морська 1 ст. л.;
  • Цукор пісок 1 ч. л.;
  • Чайна заварка 1 скл.;
  • Рослинна олія 200 мл;
  • Лавровий лист 7 шт.;
  • Чорний перець 5 горошин

Спосіб приготування:

  1. Спершу потрібно очистити рибу, вийняти всі нутрощі, відрізати голову, хвіст, плавники. Все ретельно промити. 
  2. Тепер очищену рибу викласти в жаровню одну на одну, щоб утворилися ряди. 
  3. Всі інгредієнти ретельно змішати, а потім вилити поверх риби. 
  4. Готувати таку рибу слід під закритою кришкою на повільному вогні протягом 90 хвилин. 
  5. Після цього часу слід зняти все з нагріву та перекласти у банку. 
  6. Зберігати шпроти закритими в холодильнику. 

Смачного!

Вам сподобався рецепт?