Домашній плавлений сирок «Янтар»

Плавлений сирок Янтар – дуже якісний продукт. Але домашній сирок ще смачніший і корисніший. Приготуйте сирок вдома, і ви переконаєтеся, що домашні продукти набагато краще.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо

Складові:

  • Сир-500г.
  • Молоко-0,5 склянки
  • Масло вершкове-2 ст.л.
  • Сода харчова-0,5 ч.л.
  • Сіль за смаком (у мене 1,5 ч.л.)
  • Приправи (кмин, часник, кріп-за смаком)

Приготування домашнього плавленого сирка «Янтар»

1.Творог розтерти з содою. Добавити молоко і добре розмішати.

2. Нагріти на повільному вогні, постійно помішуючи.

3. Коли суміш почне поступово плавитися, додати сіль і вершкове масло.Можно додати спеції за смаком.

4. Довести до повного розчинення, постійно помішуючи.