Домашній пломбір: ви відразу згадаєте ніжний смак з дитинства
Ось рецепт смачного пломбіру.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Віддана
Інгредієнти:
– згущене молоко – 200 м
– вершки 33% – 500 мл.
Приготування:
– помістіть на 30 хвилин в морозильник, глибоку посудину в якій ми будемо збивати морозиво, а також вінчики від міксера.
– потім в охолоджену миску викладіть вершки і збивайте на максимальній швидкості до загустіння, приблизно 7-8 хвилин.
– після цього влийте згущене молоко і продовжуйте збивати вже на маленькій швидкості, протягом 2 хвилини, щоб воно змішалося з вершками.
– розкладіть збиті вершки в вафельні стаканчики, їх ви можете купити окремо, а можна купити окремі вафлі для торта, і покласти їх в форму на дно, потім морозиво, і зверху ще вафля.
– поставте їх в морозильну камеру мінімум на 5 години.
– також до нього можете додати будь-яку начинку на ваш смак.
Смачного!