Домашня ковбаска без хімії

Приготувавши таку ковбаску один раз, Ви забудте про магазинну ковбасу.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • – м’ясо, 1.5 кг;
  • – часник, до 10 зубчиків;
  • – сіль, 1.5 ч.л;
  • – перець, 0.5 ч.л;
  • – лист лавровий, 2 шт;
  • – вода, 150 мл;
  • – оболонка натуральна, 1.5 м.

Процес приготування

М’ясо беремо будь-яке, ріжемо дрібними шматочками.

Лавровий лист подрібнюємо і разом з іншими спеціями і сіллю, подрібненим часником, змішуємо з м’ясом.

Вливаємо воду і добре вимішуємо фарш.

Заповнюємо кишки фаршем за допомогою м’ясорубки і насадки. Робимо проколи голкою по ковбасі.

Відправляємо ковбасу в холодильник на 5 годин, щоб м’ясо добре промаринувалося і ковбаса стала міцніша.

Деко змащуємо олією і викладаємо ковбасу. Ще раз робимо проколи голкою, щоб оболонка при запіканні не тріснула.

Запікаємо ковбасу при 180 градусах протягом 40 хвилин.

Не вдається скопіювати.