Домашня ковбаска без хімії
Приготувавши таку ковбаску один раз, Ви забудте про магазинну ковбасу.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- – м’ясо, 1.5 кг;
- – часник, до 10 зубчиків;
- – сіль, 1.5 ч.л;
- – перець, 0.5 ч.л;
- – лист лавровий, 2 шт;
- – вода, 150 мл;
- – оболонка натуральна, 1.5 м.
Процес приготування
М’ясо беремо будь-яке, ріжемо дрібними шматочками.
Лавровий лист подрібнюємо і разом з іншими спеціями і сіллю, подрібненим часником, змішуємо з м’ясом.
Вливаємо воду і добре вимішуємо фарш.
Заповнюємо кишки фаршем за допомогою м’ясорубки і насадки. Робимо проколи голкою по ковбасі.
Відправляємо ковбасу в холодильник на 5 годин, щоб м’ясо добре промаринувалося і ковбаса стала міцніша.
Деко змащуємо олією і викладаємо ковбасу. Ще раз робимо проколи голкою, щоб оболонка при запіканні не тріснула.
Запікаємо ковбасу при 180 градусах протягом 40 хвилин.