Домашнє морозиво за 5 хвилин! Змішуємо звичайні продукти і чекаємо поки десерт замерзне

Домашнє морозиво виходить саме таким, яке було в дитинстві: з яскравим вершковим смаком, ароматом, ніжною консистенцією. Найголовніше – всі продукти натуральні. Якщо є можливість використовувати домашні вершки, буде взагалі дивовижний десерт.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • вершки жирні, 400 мл;
  • згущене молоко, 200 г;
  • ванілін за бажанням;
  • печиво шоколадне, 200 г.

Процес приготування домашнього морозива

Обов’язково охолоджуємо вершки і збиваємо на високій швидкості міксера до пишної і густої маси.

Додаємо за бажанням ванілін і вливаємо тонкою цівкою згущеним молоком, не перестаючи збивати. Маса повинна стати повністю однорідною.

У форму на дно укладаємо печиво, зверху викладаємо масу і накриваємо печивом.

Порада: печиво не обов’язково брати шоколадне, підходить будь-яке.

Відправляємо морозиво на 4 – 5 годин в морозильну камеру.

Виймаємо десерт з форми, ріжемо між печивом і отримує морозиво в брикетах.

В вершкову масу додавайте різні наповнювачі, такі як шматочки шоколаду, горіхів, кураги, свіжі ягоди, какао.