Домашнє варення з вишні без кісточки. Рецепт, який має бути у кожної господині
Пропонуємо приготувати дуже смачне повидло з вишні. Цей рецепт вам дуже сподобається, а взимку буде радувати вас своїм чарівним ароматом та смаком.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Улюблена
Інгредієнти:
- Вишня – 4 кг 600 грамів;
- Цукор пісок – 2 кг 800 грамів;
- Лимонна кислота – 5 грамів;
- Вода питна – 1 л.
Спосіб приготування:
- Промийте вишню та переберіть.
- Видаліть кісточки з ягід.
- Пропустіть ягоди через м’ясорубку.
- Покладіть перекручені вишні у каструлю та додайте воду з цукром.
- Варіть протягом 2 годин на слабкому вогні. Потім додайте лимонну кислоту та продовжуйте варити.
- Коли ви побачите, що ложка залишає після себе слід, треба збільшити вогонь та проварити протягом 5 хвилин.
- Розкладіть гаряче повидло у стерилізовані банки та закатайте кришками.
Приємного апетиту!