Домашнє варення з вишні без кісточки. Рецепт, який має бути у кожної господині

Пропонуємо приготувати дуже смачне повидло з вишні. Цей рецепт вам дуже сподобається, а взимку буде радувати вас своїм чарівним ароматом та смаком.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Улюблена

Інгредієнти:

  • Вишня – 4 кг 600 грамів;
  • Цукор пісок – 2 кг 800 грамів;
  • Лимонна кислота – 5 грамів;
  • Вода питна – 1 л.

Спосіб приготування:

  1. Промийте вишню та переберіть.
  2. Видаліть кісточки з ягід.
  3. Пропустіть ягоди через м’ясорубку.
  4. Покладіть перекручені вишні у каструлю та додайте воду з цукром.
  5. Варіть протягом 2 годин на слабкому вогні. Потім додайте лимонну кислоту та продовжуйте варити.
  6. Коли ви побачите, що ложка залишає після себе слід, треба збільшити вогонь та проварити протягом 5 хвилин.
  7. Розкладіть гаряче повидло у стерилізовані банки та закатайте кришками.

Приємного апетиту!

Не вдається скопіювати.