Дуже багато років готую м’ясо за цим рецептом. Воно неймовірно смачне та соковите. Усі, хто їсть його вперше у мене вдома, просять рецепт

Звичайно, в цьому рецепті немає нічого фантастичного, а особливий він своєю простотою приготування і чудовим смаком. Але варто всім його спробувати, це буде й ваш улюблений рецепт.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Українці Сьогодні

Складові:

  • 800 г будь-якого м’яса;
  • 600 г цибулі;
  • 1 зубець часнику;
  • 2 ст. ложки борошна;
  • 2 ст. ложки сметани;
  • 2 ст. ложки томатного соусу або 0,5 ст. ложки томатної пасти;
  • 400 мл води;
  • сіль, чорний перець, спеції на ваш смак.

Приготування:

Спочатку потрібно м’ясо порізати на невеличкі смужки або шматочки, як вам зручніше.

Потім перекладіть м’ясо в глибоку миску, посоліть, поперчіть за своїм смаком. Можете приправити спеціями для м’яса.

Наступним додайте туди борошно і все гарненько перемішайте, щоб кожен шматочок був покритий борошном.

Далі в сковорідку налийте трохи олії, нагрійте її гарно і викладіть м’ясо в один шар. Обсмажте його на великому вогні, поки не з’явиться рум’яна кірочка. Можна посмажити на двох сковорідках, щоб було швидше.

Цибульку поріжте, як вам подобається і обсмажте на олії з добавкою вершкового масла, так буде смачніше. Смажте, поки цибулька не стане м’якою і трішки рум’яною.

Перекладіть м’ясо в цибульку.

Туди ж відправте сметану і томатний соус. Перемішайте все ретельно.

Додайте водички, кількість якої регулюйте самі.

Нехай закипить і після спробуйте. Якщо все вам подобається, то тушкуйте 60 хвилин, а може і більше. час залежить від м’яса. Свинину я тушкувала 80 хвилин. В результаті вона танула в роті, а цибуля надала їй неймовірний присмак.

На гарнір до такого м’яска легко можна приготувати картопляне пюре або макарони. Також дуже смачно з гречаною кашкою.

за цим рецептом і дуже смачно виходить телятина. З курочкою теж смачно. Обов’язково спробуйте і ви самі переконаєтеся в цьому.

Смачного!