Дуже ніжні і м’які молочні коржики, які просто тануть в роті
Рецепт смачних молочних коржиків, які просто тануть в роті.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда
Інгредієнти:
- пшеничне борошно 400 г;
- цукор 200 г;
- маргарин 100 г;
- яйце куряче 1 штука;
- молоко 80 мл;
- розпушувач 10 г;
- ванілін або ванільний цукор.
Приготування
1. Збити розм’якшене вершкове масло з цукром, додати яйце, молоко і розпушувач (за смаком можна додати ванільний цукор). Додати борошно і швидко замісити м’яке тісто.
2. Розкачати пласт товщиною 6-7 мм. Формочкою для кексу видавити коржики.
3. Сформовані коржики перекласти на деко, змастити яйцем і випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 15 хвилин. Зверху коржики трохи зарум’янятся – значить, готові. Головне – не перетримати, інакше будуть жорсткі.