Дуже оригінальний рецепт! Натираємо буряк на тертці та готуємо страву 3 в 1: гарнір, закуска та салат

Буряковий салат. Приготувавши один раз, готуватимете знову і знову. Він дуже простий і при цьому дуже смачний. Для тих, хто любить буряки, цей салат просто знахідка.

Інгредієнти:

  • Буряк – 3 шт.
  • Цибуля – 3 шт.
  • Рослинна олія – 4-5ст.л.
  • Томатна паста – 1ст.л
  • Цукор – 1ч.л
  • Сіль – 1/2ч.л.
  • Перець – за смаком

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Буряк відваримо до напівготовності, трохи остудимо, (Можна відварити буряк очищений або в шкірці все на Ваш розсуд) натріть на великій тертці.

Цибулю поріжемо і обсмажимо до золотистого кольору.

Тепер беремо казан, кладемо буряк, цибулю, додаємо томатну пасту, сіль, цукор, чорний перець.

Перемішуємо, закриваємо кришкою і тушкуємо 30 хвилин на повільному вогні.

Потім даємо охолонути і забираємо в холодильник. При необхідності дістаємо і використовуємо за потребою.