Дуже оригінальний рецепт! Натираємо буряк на тертці та готуємо страву 3 в 1: гарнір, закуска та салат
Буряковий салат. Приготувавши один раз, готуватимете знову і знову. Він дуже простий і при цьому дуже смачний. Для тих, хто любить буряки, цей салат просто знахідка.
Інгредієнти:
- Буряк – 3 шт.
- Цибуля – 3 шт.
- Рослинна олія – 4-5ст.л.
- Томатна паста – 1ст.л
- Цукор – 1ч.л
- Сіль – 1/2ч.л.
- Перець – за смаком
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
Буряк відваримо до напівготовності, трохи остудимо, (Можна відварити буряк очищений або в шкірці все на Ваш розсуд) натріть на великій тертці.
Цибулю поріжемо і обсмажимо до золотистого кольору.
Тепер беремо казан, кладемо буряк, цибулю, додаємо томатну пасту, сіль, цукор, чорний перець.
Перемішуємо, закриваємо кришкою і тушкуємо 30 хвилин на повільному вогні.
Потім даємо охолонути і забираємо в холодильник. При необхідності дістаємо і використовуємо за потребою.