Дуже прості у приготуванні тістечка. Після того, як спробують всі думають, що готується за особливим рецептом, але ні все просто
Простіше… точно вже немає нічого… Тістечка “ОСОБЛИВІ”, за смаком як з дріжджового тіста. Готую замість Пиріжків, а рідні й не здогадуються, з чого я їх готую, а хтось пробує думають, що вони приготовані за особливим рецептом, адже тут тісто листкове і навіть не здогадуються, що тут лаваш.
Інгредієнти:
- Лаваш -2 листи
- Картопля -1 кг.
- Вершкове масло -50гр.
- Фарш -300гр.
- Цибулина -1шт.
- Зелень – до смаку
- Рослинна олія – для смаження
Для кляру:
- Молоко -250мл.
- яйця -2шт.
- Борошно – 140гр.
- Крохмаль -3ст.л
- Розпушувач -1 ч.л.
- Сіль -1/2ч.л.
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
Начинка може бути абсолютно будь-якою, у нас сьогодні картопляна з фаршем.
На лаваш кладемо начинку та розподіляємо, загортаємо рулет та нарізаємо.
Приготуємо кляр: до молока додамо яйця, сіль. Борошно змішаємо з розпушувачем та крохмалем і додамо до молока, перемішаємо. Кляр готовий.
Опускаємо заготовку в кляр, потім на сковороду і смажимо до готовності з обох боків.
Дуже красиві пиріжки виходять у розрізі, а смачні…мммм, не передати словами. Спробуйте приготувати.