Дуже смачне горіхове печиво з начинкою. Цей смак змусить вас готувати його знову і знову! Неможливо відірватися!

Дуже смачне горіхове печиво з начинкою. Цей смак змусить вас готувати його знову і знову! Неможливо відірватися!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Продукти

Тісто

  • Борошно – 550гр
  • Цукор – 3 ст.л
  • Вершкове масло – 180 гр
  • Ванільний цукор – 0.5 ч.л.
  • Розпушувач – 1 ч.л.
  • Яєчний жовток – 3 шт
  • Кефір – 200 гр
  • Мигдаль подрібнений – 3 ст.л.

Начинка підійде абсолютно будь-яка.

Сироп:

  • Вода – 180 гр
  • Цукор – 180
  • Шафран – 1 ч.л.

Для посипання:

  • Мигдальні горішки – 150 гр
  • Можна будь-які горіхи.

Як приготувати печиво з начинкою

В окрему миску висипаємо борошно, додаємо шматочки вершкового масла і гарненько руками розтираємо масло в борошні, до пухкої консистенції. Додаємо розпушувач, цукор, ванільний цукор, дрібку солі і подрібнений мигдаль. Все перемішуємо, потім додаємо 3 жовтки, кефір і замішуємо м’яке тісто.

Тісто формуємо в колобок і накривши харчовою плівкою прибираємо в холодильник на 30 хвилин. Тісто розділити на маленькі кульки, накрити харчовою плівкою і прибрати в сторону.

Дуже смачне печиво з начинкою. Супер випічка до чаю!

Розкатуємо кожну кульку і всередину кладемо начинку, формуємо форми схожі на маленькі пиріжки. Потім викладаємо їх на змащене маслом деко. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо 30 хвилин.Ведущая забыла в эфире, что стол прозрачный. Гляньте, что творит, покраснеете…13 ч. назадС 2021 года любой пенсионер Украины с плохим зрением и глазным давлением имеет право н …3 ч. назадВесишь 81? А будешь 51! Похудение для ленивых! Пейте это на ночь, продается в каждой а …22 ч. назад

Дуже смачне печиво з начинкою. Супер випічка до чаю!

У каструлю налити води, додати цукор, додати шафран і варити 8 хвилин безперервно помішуючи. Готовий сироп процідити через сито, щоб прибрати залишки шафрану.

Дуже смачне печиво з начинкою. Супер випічка до чаю!

Мигдаль замочити в гарячій воді і через час очистити від лушпиння. Обсмажити мигдаль 10 хвилин в духовці при температурі 150 градусів. Смажений мигдаль подрібнити в блендері.

До подрібненим горішкам, додати подрібнене будь печиво (2шт). Перемішати.

Дуже смачне печиво з начинкою. Супер випічка до чаю!

Через 30 хвилин вийняти печиво з духовки і по черзі занурити, спочатку в сироп і потім в горіхову суміш.

Красиво викласти печиво на тарілку.

Дуже смачне домашнє печиво готове! Смачного!

Дуже смачне горіхове печиво з начинкою. Цей смак змусить вас готувати його знову і знову! Неможливо відірватися!

Продукти

Тісто

  • Борошно – 550гр
  • Цукор – 3 ст.л
  • Вершкове масло – 180 гр
  • Ванільний цукор – 0.5 ч.л.
  • Розпушувач – 1 ч.л.
  • Яєчний жовток – 3 шт
  • Кефір – 200 гр
  • Мигдаль подрібнений – 3 ст.л.

Начинка підійде абсолютно будь-яка.

Сироп:

  • Вода – 180 гр
  • Цукор – 180
  • Шафран – 1 ч.л.

Для посипання:

  • Мигдальні горішки – 150 гр
  • Можна будь-які горіхи.

Як приготувати печиво з начинкою

В окрему миску висипаємо борошно, додаємо шматочки вершкового масла і гарненько руками розтираємо масло в борошні, до пухкої консистенції. Додаємо розпушувач, цукор, ванільний цукор, дрібку солі і подрібнений мигдаль. Все перемішуємо, потім додаємо 3 жовтки, кефір і замішуємо м’яке тісто.

Тісто формуємо в колобок і накривши харчовою плівкою прибираємо в холодильник на 30 хвилин. Тісто розділити на маленькі кульки, накрити харчовою плівкою і прибрати в сторону.

Дуже смачне печиво з начинкою. Супер випічка до чаю!

Розкатуємо кожну кульку і всередину кладемо начинку, формуємо форми схожі на маленькі пиріжки. Потім викладаємо їх на змащене маслом деко. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо 30 хвилин.

Дуже смачне печиво з начинкою. Супер випічка до чаю!

У каструлю налити води, додати цукор, додати шафран і варити 8 хвилин безперервно помішуючи. Готовий сироп процідити через сито, щоб прибрати залишки шафрану.

Дуже смачне печиво з начинкою. Супер випічка до чаю!

Мигдаль замочити в гарячій воді і через час очистити від лушпиння. Обсмажити мигдаль 10 хвилин в духовці при температурі 150 градусів. Смажений мигдаль подрібнити в блендері.

До подрібненим горішкам, додати подрібнене будь печиво (2шт). Перемішати.

Дуже смачне печиво з начинкою. Супер випічка до чаю!

Через 30 хвилин вийняти печиво з духовки і по черзі занурити, спочатку в сироп і потім в горіхову суміш.

Красиво викласти печиво на тарілку.

Дуже смачне домашнє печиво готове! Смачного!