Дуже смачні брізолі з фаршу – хоч кожен день подавай на сніданок або вечерю
Думаєте, який сніданок сьогодні подати Вашій родині? Рекомендуємо за нашим рецептом приготувати дуже смачний брізоль з фаршу. Страву готувати дуже просто, а результат – дивовижний. В втім, такі брізолі можна готувати не тільки на сніданок. Вони відмінно виручать, якщо до Вас несподівано завітають гості.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Щоб приготувати смачні брізолі, потрібно
Для яєчної основи:
- чотири яйця
- чотири столові ложки молока
- чверть чайної ложки солі
Для соусу:
- сто грамів сметани
- кріп – за смаком
- два зубчики часнику
- чверть чайної ложки солі
Для фаршу:
- триста грамів змішаного фаршу (яловичина + курка)
- третина чайної ложки солі
- три зубчики часнику
- чорний перець – за смаком
- два маринованих огірка
- рослинна олія – для смаження
Як приготувати смачні брізолі
Почати потрібно з підготовки соусу:
Сметану викласти в окрему глибоку мислку. Кріп помити і дуже дрібно нарубати, додати до сметани.
Часник почистити і додати в ту ж миску. Посолити, поперчити і все ретельно перемішати.
А тепер потрібно приготувати коржі з фаршу.
Мариновані огірочки порізати соломкою. Фарш помістити в глибоку миску. Посолити його і поперчити.
Часник почистити і пропустити через прес прямо до фаршу. Добре перемішати фарш руками.
Після цього його потрібно гарненько відбити, таким чином фарш стане більш повітряним.
Розділити отриману порцію фаршу на чотири частини. З цих м’ясних частин скатати колобочки.
Колобочок покласти на харчову плівку. Потім також прикрити його тієї ж плівкою.
За допомогою качалки розкачати колобочок в коло, діаметром в п’ятнадцять сантиметрів. Краї фаршу підрівняти руками.
А тепер потрібно приготувати яєчну основу:
В окрему глибоку миску розбити яйце та влити молоко. Додати дрібку солі і збити всю масу виделкою.
Ну а зараз потрібно приступити до самого приготування Брізолі:
Сковороду розігріти та влити в неї рослинну олію. Після в сковороду налити збиту яєчно-молочну суміш.
Поверх неї відразу ж викласти корж з фаршу. Просмажувати на середньому вогні.
Як яйце схопиться, відразу ж перевернути. Накрити сковороду кришкою, і підсмажити бризоль з іншого боку.
Точно також приготувати і інші три брізолі.
Все, наші смачні брізолі готові.
Перекладіть їх на тарілочки фаршем вгору. Змастіть приготованим соусом. По краю викладіть нарізані огірочки і скрутіть рулетиками.
Дуже смачна страва у нас вийшло. Вона обов’язково сподобається Вашій родині. Смачного!