Дуже смачні домашні сирники по-швидкому
Сирники за даним рецептом, це не тільки швидкий варіант нагодувати швидко і ситно, але це чудовий смак, домашнього сиру, який я використовую в даному рецепті. Саме домашній сир робить, цей смак неповторним і насиченим, на відміну від більшості рецептів, які зазвичай пропонують сухий сир, який спрощує ці вироби.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Необхідні продукти:
- Сир жирний (15-18%) – 800 гр;
- Борошно – 150 гр;
- Яйця – 2 шт;
- Цукор – 30 гр;
- Сіль – 5 гр;
- Ванілін – дрібка;
- Олія для обсмажування.
Як приготувати сирники
У сир вбиваю відразу 2 яйця. Всипаю цукор, сіль і ванілін. Недовго перемішую вилкою, можна ложкою.
Всипаю половину борошна і перемішую вилкою.
Всипаю решту борошна і перемішую сирну масу недовго рукою.
Важу сирні заготовки, вагою приблизно по 60 грам.
Стіл присипаю борошном. Обвалюю заготовку в борошні.
Формую руками сирний биток.
Круговими рухами, прокручую заготовку в будь-який круглій формі, щоб підрівняти бортики.
Додатково кожну заготовку розгладжую, будь-яким зручним, плоским предметом.
Смажу сирники на своєму топленому маслі, яке володіє, дуже корисними властивостями і благотворно впливає на травлення. Перекладаю сирники на сковорідку, для обсмажування на середньому вогні. Дуже важливо смажити на середньому вогні, щоб сирники не підгоріли і встигли приготуватися всередині. Перевіряю кожен сирник на наявність золотої скоринки і перевертаю на іншу сторону.
Знімаю сирники з вогню, трохи струшуючи від зайвого масла. Аромат від сирників на топленому маслі просто чудовий! Смачного!