Дуже смачні помідори на зиму! Простий домашній рецепт

Помідори за цим рецептом виходять смачніші, ніж у власному соку. Адже овочевий маринад виходить навіть краще самих помідор.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Складові:

Даю розкладку відразу на 5 3-х літрових банок:

  • помідори;
  • 4 болгарських перці;
  • морква – 4 штуки;
  • часник – 4 головки;
  • гострий перець – 2 стручки;
  • сіль – 200 грам;
  • цукор – 300 грам;
  • лавровий лист та запашний перець;
  • вода – 6 літрів;
  • оцет 6% – 100 мл (в кожну банку).

Як приготувати помідори на зиму:

Зріжте трохи у помідорів верхівки, покладіть їх у банки, і залийте окропом. Нехай постоять 30 хвилин.

Накрийте кришками і закутайте.

Поки помідори стоять залиті окропом, пропустіть через м’ясорубку овочі.

У каструлю налийте 6 літрів води, додайте подрібнені овочі, сіль, цукор, лавровий лист, перець духмяний.

Воду з помідорів злийте в раковину, і залийте їх киплячим розсолом, і прямо в в кожну банку додайте по 100 мл. 6% оцту.

Банки закатати кришками, закутайте

Не вдається скопіювати.