Дуже смачні помідори на зиму, усі хто пробує їх просять рецепт

Дуже смачні закатані помідори на зиму, навряд Ви такі куштували.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Інгредієнти з розрахунку на банку 1л:

  • Помідори – 10 шт.
  • Ріпчаста цибуля – 1 шт.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Сіль – 1 ч. Ложка.
  • Цукор – 1 ст. ложка.
  • Оцет 9% – 1 ч. Ложка.
  • Чорний перець горошком – 10 шт.
  • Рослинна олія – 2 ст. ложки.
  • Пучок петрушки.

Спосіб приготування помідорів на зиму:

Банки заздалегідь потрібно простерилізувати, а кришки прокип’ятити.

1. Ріпчасту цибулю необхідно нарізати тонкими кільцями. Свіжу зелень нарізати.

2. Найкраще використовувати помідори овалоподібної форми. Помідори розрізати навпіл і вирізати плодоніжки.

3. На дно банки відправити чорний перець горошком. Можна використовувати суміш перців, так навіть буде смачніше. Так само відправити 2 зубчики часнику, їх необхідно розрізати навпіл. У кожну банку влити по 2 ст. ложки рослинної олії.

4. Викласти шар з помідорів, потім зелень і кільця цибулі. Так необхідно заповнити доверху банок. Потім в кожну банку додати цукор (1 ст. ложка) і сіль (1 ч. ложка).

5. Заповнені банки доверху залити крутим кип’ятком. Прикрити кришками.

6. На дно глибокої каструлі постелити рушник. На рушник встановити банки прикриті кришками. У каструлю налити теплу воду до плічок банок. З моменту закипання стерилізувати 10 хвилин.

7. Через зазначений час вийняти банки. У кожну банку влити по 1 ч. ложки оцту 9%, а потім щільно закрити кришками. Перевернути банки кришками вниз і огорнути ковдрою або рушником до повного охолодження.

Приємного апетиту і вдалих заготовок!

Не вдається скопіювати.