Дуже смачний рецепт салату з кабачка на зиму

Хочемо поділитися з вами рецептом дуже смачного салату з кабачків на зиму.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда

Інгредієнти:

  • на 3 кг кабачків;
  • перець болгарський кольоровий – 2 шт;
  • перець гіркий (обов’язково) – 1 шт;
  • часник – 1-2 головки;
  • сіль – 2 ст.л;
  • цукор – 1.5 склянки;
  • оцет 9% – 1 стакан;
  • рослинна олія – 1 стакан;
  • перець запашний горошком і лаврове листя – за смаком.
  • можна покласти ще цибулину і зелень.

Приготування

Кабачки разом з шкіркою, перці всі ріжемо тонкою соломкою (в локшину). Тертку не використовуємо. Навіть корейську.

Часник дрібно рубаємо (теж без преса обходимося).

Все складаємо в тазик, додаємо все, що перераховано, перемішуємо і залишаємо на 2-3 години.

Розкладаємо в чисті баночки, стерилізуємо в каструлі на рушник (відразу по кілька баночок) хвилин 20.

Закочуємо, перевертаємо, укутуємо і залишаємо на добу.

Вийшло дуже навіть смачно: смак дивовижний і багатий.

Смачного!