Дуже смачний рулет з беконом

Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачного м’ясного блюда, яке припаде до душі кожному.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Вподобайка

Набридли звичні страви з фаршу? Приготуйте такий чудовий рулет, ви не пошкодуєте. Він дуже ароматний і апетитний.Його можна подати як до буденного столу, так і до святкового. Таке яскраве частування оцінять всі гідно.

Потрібні інгредієнти

  • 1 кг свинячого фаршу
  • 300 г бекону
  • 2 ріпчасті цибулі
  • 3 зубчики часнику
  • 3 яйця
  • 100 мл молока
  • соняшникова олія за смаком
  • сіль і чорної мелений перець за смаком
  • приправа для м’яса за смаком

Починаємо процес

В першу чергу очищаємо ріпчасту цибулю і дрібно нарізаємо. Після чого відправляємо на розігріту сковороду з невеликою кількістю олії обсмажувати до м’якості.

Тепер в окрему ємність відправляємо два яйця і вливаємо молоко. Солимо до смаку і, використовуючи міксер, збиваємо до появи піни.

Тепер з підготовленою яєчною суміші робимо млинці. Підсмажувати їх треба тільки з одного боку.

У фарш додаємо сіль і чорний мелений перець, а також продавлений через прес часник. Приправляємо за смаком і добре перемішуємо.

Потім розрівнюємо його по харчовій плівці, а поверх розміщуємо омлетні млинці. Також додаємо підготовлену цибулю.

Тонко нарізаємо бекон і розміщуємо шматочки зверху. Загортаємо в рулет, за допомогою плівки, і змащуємо збитим яйцем.

Після чого відправляємо в духовку, попередньо розігріту до 180°, на півгодини.

Після закінчення потрібного часу збільшуємо до 200 градусів і продовжуємо випікати ще 15 хвилин. При цьому потрібно поливати його соком, який утворився.

Смачного!