Дуже смачний суп з консервованої скумбрії

У моїй родині люблять рибні супчики, і цей не виняток. Його дуже легко приготувати і піде мінімальна кількість часу. Такий смачний і ситний обід обов’язково оцінять і ваші рідні. Супчик поживний, корисний і має насичений рибний аромат і смак. Рекомендую всім спробувати цю рибну смакоту на обід.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Необхідні інгредієнти

  • 245 гр консервованої скумбрії
  • 2 картоплі
  • 1 ріпчаста цибуля
  • 1 морква
  • 1 столова ложка рису
  • півтора літра води
  • сіль за смаком
  • орегано за смаком
  • базилік за смаком
  • 1 лавровий лист

Покроковий процес приготування:

В першу чергу всі овочі потрібно очистити і промити.

Потім невеликими кубиками нарізати картоплю.

Моркву ріжемо тонкими маленькими шматочками.

Ріпчасту цибулю нарізаємо досить дрібно.

Ставимо на вогонь каструлю з водою і доводимо до кипіння.

Після закінчення потрібного часу відправляємо сюди підготовлені овочі і варимо їх 5 хвилин.

Потім потрібно до прозорої води промити рис і перекласти його до решти інгредієнтів. Продовжуємо процес варіння ще 10 хвилин.

Після чого дістаємо скумбрію з баночки і розділяємо на більш дрібні шматочки.

Після закінчення потрібного часу перекладаємо її в каструлю. Додаємо рідину з банки, орегано, базилік і лавровий лист.

Продовжуємо варити суп ще 5 хвилин. Після чого знімаємо з вогню і накриваємо кришкою. У такому вигляді залишаємо настоюватися ще 10 хвилин.

Після закінчення потрібного часу супчик готовий. Подаємо його з дрібно нарізаною зеленню.