Дякую сусідці по дачі, знову здивувала. Таких смачних помідорів я ще не їла
Незвичайність маринування помідорів в тому, що будемо додавати свіжі і ароматні листочки м’яти. Страва виходить з яскравою, з пікантними нотками, дуже смачна, підходить до м’ясних закусок.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- помідори, 1 кг;
- м’ята, пучок;
- часник, до 10 зубчиків;
- олія соняшникова, 50 мл;
- сіль перець;
- мед, 1 ст.л.
Процес приготування
Помідори промиваємо і ріжемо шматочками.
Часник беріть за смаком, якщо любите гостре, тоді більше.
Змішуємо олію з сіллю і перцем, медом, пропущеним через прес часником.
М’яту ріжемо. Якщо немає свіжої, підходить суха.
У ємність укладаємо шари: помідори, посипаємо м’ятою і поливаємо заправкою.
Заповнюємо ємність, накриваємо і ставимо в холодильник на 2 години.
Страва може зберігатися кілька днів в холодильнику.
М’яту можна замінити свіжим базиліком, підходить і розмарин. Мед додавайте до смаку.