Фаршировані баклажани з грибами
Фаршировані баклажани, приготовлені з грибами в духовці, – надзвичайно смачна, ситна закуска, яку можна подати на вечерю, а також на святковий стіл.
Інгредієнти:
- Баклажани 4 шт.
- Морква 1 шт.
- Грби 100 гр.
- Рс 100 г
- Сир 100-200 г
- Олія
Процес приготування:
- Баклажани очистити від шкіри і вирізати серцевину. Вирізану серцевину подрібнити в блендері, додати натерту на терці моркву і відварені або тушковані гриби. Посолити і поперчити до смаку.
- Викласти на сковороду з олією, злегка обсмажити.
- Відварити рис і змішати його з піджаркою.
- Наповнити начинкою баклажани. Викласти їх на деко, змащене олією, і поставити в розігріту духовку на 10 хв.
- Витягнути з духовки, посипати зверху натертим сиром і знову поставити в духовку на 3 хв.
- Готові фаршировані баклажани можна посипати зверху зеленню і подрібненим часником.
Приємного апетиту!