Фаршировані баклажани з грибами

Фаршировані баклажани, приготовлені з грибами в духовці, – надзвичайно смачна, ситна закуска, яку можна подати на вечерю, а також на святковий стіл.

Інгредієнти:

  • Баклажани 4 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Грби 100 гр.
  • Рс 100 г
  • Сир 100-200 г
  • Олія

Процес приготування:

  1. Баклажани очистити від шкіри і вирізати серцевину. Вирізану серцевину подрібнити в блендері, додати натерту на терці моркву і відварені або тушковані гриби. Посолити і поперчити до смаку.
  2. Викласти на сковороду з олією, злегка обсмажити.
  3. Відварити рис і змішати його з піджаркою.
  4. Наповнити начинкою баклажани. Викласти їх на деко, змащене олією, і поставити в розігріту духовку на 10 хв.
  5. Витягнути з духовки, посипати зверху натертим сиром і знову поставити в духовку на 3 хв.
  6. Готові фаршировані баклажани можна посипати зверху зеленню і подрібненим часником.

Приємного апетиту!

Не вдається скопіювати.