Фаршировані млинці. Дуже смачний перекус
Записуйте рецепт млинців, які ви зможете приготувати вдома самі.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Інгредієнти для приготування млинців:
- Цибуля – 2 -3 шт;
- Молоко – 0,5 літра;
- Яйця – 4 шт;
- Сіль – 0,5 ч. л;
- Цукор – 2-3 ст. л;
- Борошно – 250 г;
- Соняшникова олія – 1 ополоник;
- Гриби – 500 г;
- Стегенця – 4 шт;
- Морква по-корейськи – 200 г;
- Сметана і зелень;
- Сир – 100 г;
- Часник, перець, паприка за смаком.
Рецепт приготування млинців:
Пасеруємо цибулю заздалегідь. З’єднати яйця, сіль, цукор. Збити віночком.
Додати половину норми молока. Збити віночком.
Додати борошно. Замісити віночком. Додати молоко, що залишилося. Перемішати. Додати олію. Добре перемішати. Тісто готове! Посмажити з нього млинці.
Гриби нарізати, обсмажити. З’єднати з луком. Нарізане м’ясо обсмажити без олії. Дати рідині випаруватися. З’єднати м’ясо, цибулю, гриби. Сіль, спеції за смаком. Перемішати. Обсмажити до випаровування рідини.
У злегка остиглі інгредієнти додати моркву по-корейськи, натерти сир, видавити часник. Перемішати. Начинка готова!
Дно дека вистелити фольгою. Млинці начинити, скачати в роли, розрізати навпіл (один край загорнути всередину). Укласти на деко. З’єднати сметану і нарізану зелень. Змастити поверхню і боки млинців.
Відправити в розігріту на 180 градусів духовку на 20-25 хв.
Ось, яка краса у нас вийшла. Смачного!