Фірмовий “універсальний” рулет: хоч на сніданок, хоч на перекус, хоч на вечерю
Рулет можна подати і на обід разом з овочевим салатом, і в якості перекусу і навіть на сніданок, для тих, кому потрібно гарненько “заправитися” з ранку.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Необхідні продукти:
- Кабачки 500-600 грам
- Яйця 3-4 шт
- Борошно 4-5 столових ложок
- Сир твердий 50 грам
- Сіль і спеції за смаком
- Розпушувач
Покроковий процес приготування:
Для тіста я тру кабачок на дрібній тертці і добре віджимаю його від зайвої рідини, додаю яйця і трохи натертого сиру.

Добре перемішую і додаю зелень для кольору і борошно, я використовую рисове.
При бажанні можна додати трохи сухого часнику або спецій.

Тісто виливаю на папір для випічки, яку краще попередньо змастити олією навіть якщо вона доброї якості. Тісто необхідно добре розрівняти і відправити випікатися в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.

А поки можна зайнятися начинкою. Для начинки в цьому рецепті я використовую курячий фарш, до якого додаю вже обсмажену цибулю. Цибулю необхідно добре обсмажити, але не до золотистого кольору, головне щоб вона не хрустіла і була повністю готова.
Крім цибулі додаю спеції, сіль і добре перемішую. Коли тісто буде готове необхідно дістати його з духовки, перевернути на інший аркуш паперу і акуратно зняти папір на якій випікалося тісто. Далі зверху викласти м’ясний фарш і розподілити його по поверхні коржа не доходячи трохи до краю, фото нижче.

Потім щільно загорнути корж з начинкою в рулет, накрити його папером для випічки і знову відправити в духовку на 20-30 хвилин до готовності м’яса.
Після того як рулет буде повністю готовий я даю йому повністю охолонути.

Ріжу на порційні шматочки і подаю. Смачного!
