«Французький поцілунок» – найпопулярніший салат в кафе і ресторанах
У даній статті я вам докладно розповім, як приготувати дивовижно смачний салат «Французький поцілунок». Салатик за цим рецептом виходить соковитим, свіжим, ситним і дуже смачним. Такий салат можна приготувати як на святковий стіл, так і у звичайний день. Салат готується легко, просто і швидко.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пошепки
Інгредієнти:
- Свинина — 300 грамів.
- Сир голландський — 200 грамів.
- Помідор — 3 штуки.
- Цибуля ріпчаста — 1 штука.
- Майонез — за смаком.
Маринад для цибулі:
- Вода — 200 мілілітрів (кип’яток).
- Цукор — 1 чайна ложка.
- Сіль — 0.5 чайної ложки.
- Оцет 9% — 1 столова ложка.
Приготування:
- Спершу нам потрібно мілко нарізати цибулю та замаринувати її в оцті, солі та цукрі. Заливаємо все окропом та ретельно все перемішуємо. Нехай цибуля продовжує маринуватися до тих пір, поки вода не остигне. Згодом потрібно злити маринад та акуратно віджати цибулю.
- Нарізаємо м’ясо невеличкими шматочками та кладемо на сковороду. Обсмажуємо їх на олії приблизно 7 хвилин. Пам’ятайте, що за м’ясом потрібно весь час слідкувати та перемішувати, що воно не підгоріло, а просто підсмажилося до утворення золотистої шкірочки. В кінці ми додаємо приправи та перекладаємо готове м’ясо на паперовий рушник.
- Розрізаємо помідори та ложкою забираємо всю рідину та насіння, після цього нарізаємо маленькими кубиками.
- Викладаємо м’ясо, потім помідори, додаємо мариновану цибулю та сир, теж порізаний у формі кубиків.
- Трішки сиру слід натерти та залишити для посипання салату.
- Майонезом заправляємо салат, все перемішуємо та пробуємо, чи не потрібно додати спеції.
- Тепер посипаємо сиром та подаємо до нашого столу. Смачного!
А ви пробували готувати такий салат?