Галетне смачне печиво: легке і ніжне
Рецепт дуже простого галетного печива. Структура пориста, повітряна. Печиво, просто тане в роті. Вам і Вашим рідним сподобається ця випічка.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Продукти
- Борошно пшеничне – 200 г
- Крохмаль кукурудзяний – 60 г
- Цукор – 5 ст. ложки
- Яйця – 2 шт.
- Молоко – 2 ст. ложки
- Олія – 4 ст. ложки
- Цукор ванільний – 10 г
- Розпушувач – 1 ч. ложка
- Сіль – дрібка
Рецепт приготування печива
У глибоку миску вбиваємо яйця. Додаємо цукор і збиваємо міксером до пишної піни.
Частинами додаємо просіяне борошно і кукурудзяний крохмаль. Перемішуємо до однорідної маси.
У процесі перемішування вливаємо молоко і олію.
Потім, додаємо ванільний цукор, розпушувач і дрібку солі.
Замішуємо тісто і переносимо його на присипаний борошном стіл.
Тісто обминаємо, замішуємо до гладкості.
Прибираємо тісто в харчовій пакет і кладемо в морозилку на 20 хвилин.
Після, за допомогою качалки розкачуємо тісто, завтовшки 3 мм.
Формою для вирубки (діаметр 5 см) тіста або склянкою вирізаємо заготовки для печива.
Обрізки тіста збираємо, заново розкачуємо в пласт і теж вирізаємо заготовки.
Деко застеляємо пекарним папером, перекладаємо туди заготовки печива.
За допомогою дерев’яної шпажки, робимо по кілька отворів на кожній заготівлі.
Розігріваємо духовку до 180 ° C і випікаємо печиво 5-7 хвилин.
Увага! Не доводити печива до рум’яності. В цьому випадку, печиво буде жорстке.
Готовим печивом пригощаємо рідних і близьких. Смачного!