Галетне смачне печиво: легке і ніжне

Рецепт дуже простого галетного печива. Структура пориста, повітряна. Печиво, просто тане в роті. Вам і Вашим рідним сподобається ця випічка.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Продукти

  • Борошно пшеничне – 200 г
  • Крохмаль кукурудзяний – 60 г
  • Цукор – 5 ст. ложки
  • Яйця – 2 шт.
  • Молоко – 2 ст. ложки
  • Олія – 4 ст. ложки
  • Цукор ванільний – 10 г
  • Розпушувач – 1 ч. ложка
  • Сіль – дрібка

Рецепт приготування печива

У глибоку миску вбиваємо яйця. Додаємо цукор і збиваємо міксером до пишної піни.

Частинами додаємо просіяне борошно і кукурудзяний крохмаль. Перемішуємо до однорідної маси.

У процесі перемішування вливаємо молоко і олію.

Потім, додаємо ванільний цукор, розпушувач і дрібку солі.

Замішуємо тісто і переносимо його на присипаний борошном стіл.

Тісто обминаємо, замішуємо до гладкості.

Прибираємо тісто в харчовій пакет і кладемо в морозилку на 20 хвилин.

Після, за допомогою качалки розкачуємо тісто, завтовшки 3 мм.

Формою для вирубки (діаметр 5 см) тіста або склянкою вирізаємо заготовки для печива.

Обрізки тіста збираємо, заново розкачуємо в пласт і теж вирізаємо заготовки.

Деко застеляємо пекарним папером, перекладаємо туди заготовки печива.

За допомогою дерев’яної шпажки, робимо по кілька отворів на кожній заготівлі.

Розігріваємо духовку до 180 ° C і випікаємо печиво 5-7 хвилин.

Увага! Не доводити печива до рум’яності. В цьому випадку, печиво буде жорстке.

Готовим печивом пригощаємо рідних і близьких. Смачного!

Не вдається скопіювати.