Гарбузовий десерт за 6 хвилин: цукерки восени не купую …
Просто, смачно і корисно!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо
Складові:
- Гарбуз – 300 г
- Цукор – 1 ст.л.
- Лимон – 0,5 шт.
- кориця
приготування:
Нарізаємо гарбуз на невеликі кубики.
Додаємо трохи цукру і перемішуємо.
Потім накриваємо тарілкою і ставимо на 3 хвилини в мікрохвильову піч (потужність 800 Вт).
Через 3 хвилини дістаємо тарілочку. Додаємо лимонну цедру, лимонний сік і трохи кориці.
Накриваємо тарілкою і знову ставимо в мікрохвильовку на 2 хвилини.
Поливаємо медом.
Смачного!