Гарячі бутерброди з яєчною пастою: зі столу зникають в одну мить
У кожної господині повинні бути варіанти смачних і ситних сніданків для всієї родини. Адже ранковий прийом їжі – один з найважливіших. Я завжди намагаюся нагодувати своїх рідних смачно і різноманітної. Один з улюблених варіантів для сніданку – гарячі сандвічі з яєчною пастою.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами iUkrayina
Нам знадобиться
- Сіль, перець – за смаком.
- Плавлений сирок – дві штуки.
- Тостовий хліб – п’ять-шість шматків. Залежить від кількості людей, для яких будемо готувати.
- Яйця – вісім штук.
- Зелена цибуля – один пучок.
- Шинка – 100-200 грамів.
- Вода – один літр.
Ось і все, що нам знадобиться для приготування дуже смачного сніданку.
Рецепт приготування
Наливаємо в каструлю воду і ставимо на плиту. Кладемо в каструлю яйця. Включаємо. Доводимо до кипіння, а потім зменшуємо ступінь нагрівання. Варимо яйця протягом десяти хвилин. Вимикаємо плиту, зливаємо рідину. Заливаємо яйця холодною водою. Ми залишаємо остигати.
Беремо глибоку тарілку. Ріжемо в неї цибулю. Кладемо плавлені сирки.
Шинку нарізаємо на шматочки і теж складаємо в тарілку.
Все добре перемішуємо. Очищаємо від шкаралупи яйця, а потім дрібно нарізаємо їх.
Кладемо в тарілку. Ретельно перемішуємо.
Додаємо сіль і перець. Знову перемішуємо. У нас повинна вийти однорідна маса.
Включаємо духовку. Беремо деко і застеляємо його пергаментним папером. Беремо шматочки хліба і столовою ложкою намазуємо отриману масу.
Кладемо на деко. Таким чином поступаємо з кожним шматком хліба.
Якщо вони дуже великі, то можна розрізати навпіл або навіть на чотири частини. Маленьким дітям подобається їсти невеликі бутерброди. Ставимо деко в нагріту духовку.
Час приготування – десять-п’ятнадцять хвилин.
Дістаємо деко і даємо бутербродам трохи охолонути.
Потім викладаємо їх на тарілку. Подаємо до столу. Такий сніданок з великим задоволенням будуть їсти всі члени вашої родини, як дорослі, так і діти. Готуйте з задоволенням. Смачного!