Гарячі соковиті печериці

Така апетитна закуска виходить дуже смачною. А приготувати її зможе навіть новачок.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Школа Життя

Нам знадобиться:

  • Печериці великі – 12 шт.
  • Курячий фарш – 200 грам
  • Цибуля – 1 шт.
  • Сир – 150 грам
  • Майонез – 2 ст.
  • Сіль, перець – за смаком
  • Соняшникова олія

Покроковий рецепт приготування:

Печериці краще взяти приблизно однакового розміру.

Гриби миємо, сушимо і акуратно виймаємо ніжки та зачищаємо.

Цибулю дрібно ріжемо і відправляємо на розігріту з олією сковороду. Обсмажуємо до прозорості.

Ніжки грибів нарізаємо невеликими кубиками, додаємо до цибулі, солимо, перчимо і обсмажуємо до випаровування вологи від грибів.

Курячий фарш солимо, перчимо. Додаємо обсмажені гриби з цибулею, майонез та половину натертого сиру.

Все ретельно перемішуємо. Начинка готова!

Капелюшки грибів усередині солимо і заповнюємо начинкою досить щільно, щоб повністю заповнити гриби всередині.

Відправляємо фаршировані гриби в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин.

Дістаємо печериці, посипаємо їх щедро тертим сиром і відправляємо знову в духовку на 5-7 хвилин.

Смакота готова. Можна подавати до святкового або навіть до звичайного столу.

Не вдається скопіювати.