Глазур для пасок без яєць, яка не тріскається і не кришиться

Представляємо вам рецепт цікавою глазурі для пасок. Готувати ми її будемо без яєць, з цукром і желатином.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Така глазур не тріскається, не кришиться і не липне до рук. Ця глазур виглядає просто ідеально і виходить дуже смачною.

Необхідні продукти

  • 150 грам цукрової пудри
  • 60 мілілітрів води
  • 5 грам желатину
  • трохи лимонного соку

Глазур для пасок: процес приготування

У горнятко насипаємо желатин і заливаємо його водою (30 мл.). Потім залишаємо його на 5-10 хвилин набухати.

У невелику каструлю насипаємо цукрову пудру, вливаємо воду і добре перемішуємо. Отриману масу ставимо на повільний вогонь і доводимо до кипіння. Не забуваємо постійно помішувати суміш.

Готову масу переливаємо в миску, додаємо підготовлений желатин і перемішуємо до однорідності. Потім збиваємо масу міксером до пишного стану. Потім вливаємо зовсім небагато лимонного соку і ще трохи збиваємо. Коли маса загусне глазур можна вважати готовою.

Миску з глазур’ю ставимо на каструлю з гарячою водою і опускаємо в неї по одній паски. І відразу прикрашаємо підготовленою посипкою. Глазур швидко застигає.

Не вдається скопіювати.