Гора котлет за копійки. А ще вони виходять дуже ніжні і соковиті
Хочу поділитися з вами рецептом смачних котлеток. Вони виходять досить цікаві, соковиті і швидко впишуться в ваше повсякденне меню. Котлетки прекрасно поєднуються з будь-яким гарніром, а також їх можна використовувати для перекусу. Повірте — це дуже смачно!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media
Необхідні продукти:
- 1 кілограм курячого м’яса
- 300 грамів цибулі
- 6 скибок білого хліба
- 500 мілілітрів молока
- 1 зубчик часнику
- 30 грамів вершкового масла
- 2 столові ложки майонезу
- 1 столова ложка паприки
- сіль, перець за смаком
- зелень
- рослинна олія
Починаємо приготування:
- Цибулю чистимо і нарізаємо соломкою.
- У сковороду кладемо шматочок вершкового масла і цибулю. Обсмажуємо до золотистого кольору.
- Подрібнюємо часник і додаємо до цибулі. Все перемішуємо, обсмажуємо 30 секунд і перекладаємо на тарілку.
- У хліба відрізаємо скоринки і кладемо в миску. Заливаємо молоком і залишаємо на кілька хвилин.
- Куряче м’ясо пропускаємо через м’ясорубку, так само перемелюємо цибулю і хліб (віджатий від молока).
- Готову масу солимо і перчимо до смаку, додаємо подрібнену зелень, майонез і все добре перемішуємо руками.
- З отриманої суміші ліпимо котлетки і кладемо на сковороду. Обсмажуємо з двох сторін до рум’яної скоринки, а потім перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.
Смачного!