Гора котлет за копійки. А ще вони виходять дуже ніжні і соковиті

Хочу поділитися з вами рецептом смачних котлеток. Вони виходять досить цікаві, соковиті і швидко впишуться в ваше повсякденне меню. Котлетки прекрасно поєднуються з будь-яким гарніром, а також їх можна використовувати для перекусу. Повірте — це дуже смачно!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media

Необхідні продукти:

  • 1 кілограм курячого м’яса
  • 300 грамів цибулі
  • 6 скибок білого хліба
  • 500 мілілітрів молока
  • 1 зубчик часнику
  • 30 грамів вершкового масла
  • 2 столові ложки майонезу
  • 1 столова ложка паприки
  • сіль, перець за смаком
  • зелень
  • рослинна олія

Починаємо приготування:

  1. Цибулю чистимо і нарізаємо соломкою.
  2. У сковороду кладемо шматочок вершкового масла і цибулю. Обсмажуємо до золотистого кольору.
  3. Подрібнюємо часник і додаємо до цибулі. Все перемішуємо, обсмажуємо 30 секунд і перекладаємо на тарілку.
  4. У хліба відрізаємо скоринки і кладемо в миску. Заливаємо молоком і залишаємо на кілька хвилин.
  5. Куряче м’ясо пропускаємо через м’ясорубку, так само перемелюємо цибулю і хліб (віджатий від молока).
  6. Готову масу солимо і перчимо до смаку, додаємо подрібнену зелень, майонез і все добре перемішуємо руками.
  7. З отриманої суміші ліпимо котлетки і кладемо на сковороду. Обсмажуємо з двох сторін до рум’яної скоринки, а потім перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.

Смачного!

Не вдається скопіювати.