Гора котлет за копійки, вистачить на тиждень, тільки гарніри міняй. Соковиті і пишні котлети

Курячі котлети завжди виходять ніжними, м’якими і соковитими. Щоб вони вийшли ще й більш ароматними, додаємо зелень, особливо кріп. А вершкове масло робить їх дуже соковитими.

Про це пише Мій Світ, за матералами Порадниця

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • куряче м’ясо, 1 кг;
  • батон або білий хліб, 6 шт;
  • цибуля, 300 г;
  • часник, 1 зубчик;
  • молоко, 150 мл;
  • масло вершкове, 30 г;
  • майонез, 2 ст.л;
  • сіль і паприка по 1 ст.л;
  • перець, зелень.

Процес приготування

Цибулю дрібно ріжемо і обсмажуємо на вершковому маслі, додаємо подрібнений часник і смажимо близько 1 хвилини. Охолоджуємо.

Білий хліб обрізаємо і заливаємо молоком.

М’ясо промиваємо і прибираємо шкурки, перетворюємо в фарш.

Змішуємо фарш з віджатим хлібом, подрібненою блендером цибулею.

Заправляємо фарш усіма спеціями і сіллю, зеленню.

Порада: щоб котлети були ніжними, добре вимішуйте фарш і відбивайте його.

Формуємо котлети і обсмажуємо до рум’яності з двох сторін.

Викладаємо у форму і запікаємо 15 хвилин при 170 градусах.

Я ще поливаю котлети вершковим маслом, щоб вони запікалися і залишалися соковитими.

Не вдається скопіювати.