Гості не розходились поки не з’їли останній кусочок: рецепт соковитого торта, який тане в роті
Суперовий торт до чаю, який готується досить просто. Порадуйте своїх близьких!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Інтермаріум
Які інгредієнти потрібні для коржа:
- Цукор 200 г.
- Яйця 4 штуки.
- Какао три ст. л.
- Борошно 200 г;
- Вершки жирністю 10% 200 мл (для просочення коржа).
Які інгредієнти потрібні для коржа:
- Молоко 250 мл.
- Кокосова стружка 200 г (якщо занадто дрібна, то на 50 г більше).
- Масло вершкове 150 г.
- Цукор 150 гр.
Поетапний процес приготування
Готуємо корж:
Для початку розбиваємо яйця в миску, всипаємо в них цукор і збиваємо протягом 15 хвилин. Маса повинна вийти білосніжною.
Борошно з’єднуємо з какао і невеликими порціями починаємо вмішувати в яєчно-цукрову масу. Вимішуємо за допомогою лопатки.
Форму промазуємо маслом, перекладаємо в неї тісто і поміщаємо в духовку. Випікати слід при 180 ° до готового стану.
Готовий корж залишаємо остигати.
Готуємо крем:
Беремо невелику каструльку, наливаємо в неї молоко, в нього опускаємо масло і всипаємо цукор. Розміщуємо на вогонь і гріємо, поки масло не розтопиться.
Потім всипаємо кокосову стружку і перемішуємо. Після закипання, варимо крем 15 хвилин на вогні слабкої потужності. Час від часу необхідно помішувати крем.
Формуємо торт:
Корж розрізаємо навпіл і кожну частину просочуємо вершками, але можна цього не робити.
На один корж викладаємо весь крем, рівняємо, а другим накриваємо зверху.
Прикрасити можна розтопленим або тертим шоколадом.