Гострий соус з яблук та хріна – дуже смачно та незвично

Якщо ви любите гострі соуси і приправи, неодмінно спробуйте цей рецепт. Називається «хрінова закуска з яблук». Виходить дуже смачно, а готується швидко і просто!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.

На цілу порцію потрібно:

  • кислі яблука – 2 кг
  • часник – 100 г
  • корінь хрону – 100 г
  • оцтова есенція – 1 ч. ложка
  • цукор, сіль – за смаком.

Приготування:

Яблука потерти, хрін і часник пропустити через м’ясорубку (я все подрібнювала в кухонному комбайні). Змішати, додати сіль, цукор і оцет, а потім нагрівати на повільному вогні 5 хвилин, постійно помішуючи, щоб не пригоріло.

Перекладіть готову закуску у скляну банку, накрийте поліетиленовою кришкою і, коли вона охолоне, приберіть в холодильник.

Варіюючи кількість хріну і часнику, можна отримати більш або менш гостре блюдо. Залежно від смаку яблук, воно буде кисліше або солодше. Шкірку з яблук можна зняти, якщо вона грубувата. Така закуска відмінно підійде до м’ясних страв, ну а любителі гостренького можуть її використовувати з чим завгодно – по смаку і настрою.

Не вдається скопіювати.