Готуєм ресторанну страву з макаронів

Макарони можна приготувати по різному, але за цим рецептом вони виходять по-особливому смачно.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • макарони, 200 г;
  • сирок плавлений, 1 шт;
  • молоко, 500 мл;
  • орегано, сіль, перець, ароматні трави, часник, зелень.

Процес приготування

Розігріваємо трохи олії і викладаємо сухі макарони. Обсмажуємо трохи, перемішуючи, протягом 3 хвилин.

Сирок ріжемо на шматочки і викладаємо на макарони.

Наливаємо в сковороду молоко, накриваємо кришкою, додаємо сіль і приправи, які не перемішуємо поки нічого, накриваємо кришкою і тушкуємо 10 хвилин на середньому вогні.

Знімаємо сковороду з вогню, перемішуємо, розкладаємо по тарілках. Посипаємо зеленню і дрібно рубаним часником, подаємо до столу.

Я ще роблю рубані котлети, салати і домашні соуси.

Смачного!