Готуємо дуже смачну курячу печінку на свята

Уже на носі новорічні свята, тому хотілося б поділитися з вами рецептом приготування дуже смачної печінки по-царськи, щоб ви могли приємно здивувати своїх гостей.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Для приготування знадобиться:

  • печінка куряча – 500 г;
  • цибуля ріпчаста – 500 г;
  • морква – 500 г;
  • крупа манна – 1/2 склянки;
  • майонез – 300 г;
  • рослинна олія – 2 ст.л;
  • сіль, перець чорний мелений – за смаком.

Спосіб пригоутвання

1. Печінку пропустити через м’ясорубку, змішати з манкою і молоком, поставити в холодильник на 1 годину.

2. Цибулю порізати півкільцями, моркву потерти на тертці. Загасити їх в невеликій кількості масла.

3. Форму змастити маслом і присипати сухарями. Викласти половину цибулі і моркви, посолити, поперчити. Зверху на овочі покласти половину печінки, посолити, поперчити, полити майонезом. Знову викладаємо овочі, зверху печінку що залишилася. Посолити, поперчити, змастити майонезом. Запікати в розігрітій духовці при температурі 180 С близько години. Прикрасити гілочкою базиліка.

Смачного!