Готуємо глазур для пасок за 2 хвилини, не кришиться і не липне до рук
Хотілося б поділитися з вами рецептом глазурі яка готується дуже швидко і просто.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда
Що необхідно для приготування:
- цукрова пудра – 120 гр;
- білок одного яйця – 25 – 30 гр;
- сік лимона – 1 ст.л. (15 гр.);
- розтоплений білий шоколад – 0,5 плитки (35 – 40 гр.) – за бажанням.
Процес приготування
Нам буде потрібно цукрова пудра, в яку ми додаємо лише один білок і добре розмішуємо до однорідного стану.
Тепер додаємо зовсім трохи соку лимона і знову розмішуємо.
Ну і нам залишилося збити цю масу міксером до побіління і загустіння.
Якщо у вас глазур вийде загустою, її можна розбавити холодною кип’яченою водою (додати буквально чайну ложку і знову трохи збити)
Вона добре наноситься на паску ложкою і не тече. Застигає ця глазур дуже швидко, протягом півгодини (години, якщо товстіший шар). При розрізуванні глазур практично не кришиться.
Але якщо в цю кількість глазурі додати зовсім небагато білого шоколаду, то вона вийде ще смачніше і абсолютно не буде кришитися і ще швидше застигне.