Готуємо морозиво «Пломбір» за 5 хвилин в домашніх умовах з 3 інгредієнтів

Дуже простий і швидкий рецепт справжнього Пломбіру. Готується буквально кілька хвилин, а задоволення від цього десерту безмежне. Ніжний вершковий смак цього морозива нікого не залишить байдужим. Спробуйте обов’язково!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Продукти

  • Шоколадні вафельні коржі – 2 шт
  • Вершки не менше 33% – 500 гр
  • Згущене молоко – 1 банка

Як приготувати морозиво Пломбір

У глибоку миску, виливаємо вершки і збиваємо їх до гострих вершин.

Збиваємо близько 4-х хвилин.

До добре збитих вершків додаємо одну банку згущеного молока.

Збиваємо вершки зі згущеним молоком ще 2 хвилини.

На підготовлену тарілку, на якій ми будемо формувати наше морозиво, викладаємо кулінарне кільце або звичайну роз’ємну форму без дна.

Краї форми застеляємо пергаментним папером і на дно форми кладемо перший вафельний корж і щільно фіксуємо затиск форми.

Поверх коржа викладаємо всю вершкову масу.

Поверх маси викладаємо другий вафельний корж.

Отримане морозиво прибираємо в морозильну камеру на 5-7 годин а найкраще на ніч.

Виймаємо морозиво з роз’ємної форми, ріжемо на порційні шматочки.

Наш Пломбір готовий. Смачного!

Не вдається скопіювати.