Готуємо смачний «Лінивий Наполеон», витративши всього 20 хвилин!

Від смаку знаменитого «Наполеона» дуже легко втратити голову. Особливо, якщо такий торт приготований самостійно, а не куплений в магазині. Хочете поласувати «Наполеоном», але в твоєму розпорядженні обмежена кількість часу? Ми знаємо, як приготувати такий чудовий торт всього за двадцять хвилин!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Вподобайка

Вам навіть не доведеться розігрівати духовку. При цьому торт буде володіти чудовим смаком: повітряний крем просто тане в роті, а «коржі» приємно хрумтять. Спробувавши приготувати такий «Лінивий Наполеон» один раз, ви завжди будете використовувати даний рецепт.

Інгредієнти:

  • 800 г листкового печива (найкраще брати «вушка»);
  • 1 літр молока;
  • 4 курячих яйця;
  • 150 грам масла;
  • 6 столових ложок борошна;
  • 0,5 столової ложки цукру;
  • щіпка ванільного цукру.

Спосіб приготування:

Змішуємо два види цукру з борошном. Після цього вбиваємо в отриману суміш яйця.

Отриману масу заливаємо молоком. Після цього ставимо на невеликий вогонь.

Періодично помішувати. У процесі варіння крем повинен придбати досить густу консистенцію. Як тільки ви досягнете необхідного результату, варто вимкнути вогонь і трохи остудити суміш. Після її незначного охолодження, додати в неї вершкове масло. Ретельно перемішати.

Приступаємо до приготування торта. Візьміть печиво і занурюйте його в крем. Після цього викладайте на відповідне блюдо. Необхідно, щоб кожна печенька була щедро полита кремом. Тоді торт вийде набагато смачнішим!

Кремом, який залишиться, змащують верхній шар печива.

Час, що залишився печива кришать і посипають отриманою крихтою торт. Після цього «Наполеон» можна помістити в холодильник і через кілька годин насолоджуватися приголомшливим смаком.

Такий смачний торт під силу приготувати навіть недосвідченій господині. Його смак гарантовано сподобається навіть самим вимогливим ласунам!