Готуємо торт Снікерс без випікання, за годину і з найдоступніших продуктів
Сьогодні я пропоную вашій увазі рецепт смачного торта “Снікерс” без випічки. Торт готується дуже просто і швидко, з найдоступніших продуктів. Я витрачаю на його приготування близько години, але діти його обожнюють.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Школа Життя
Необхідні продукти:
Основа для коржа:
- печиво топлене молоко – 300-350 г.
- вершкове масло – 50 г.
- молоко – 60-70 мл.
- шоколад (у мене чорний) можна молочний – 100 г.
Для крему:
- сметана 20% жирності – 500 г.,
- варене згущене молоко – 170-180 г.,
- сік лимона – 15 гр.,
- арахіс смажений – 180-200 г.,
Для глазурі:
- вершкове масло і молоко по 50 г.
- шоколад – 100 г.
Покроковий процес приготування:
Спершу готую основу для торта: в чашу блендера відправляю печиво і подрібнюю його. У мікрохвильовій печі нагріваю молоко з вершковим маслом, додаю до них шоколад, перемішую і виливаю шоколадну масу в подрібнене печиво.
Добре все перемішую і основа для торта готова.
Далі переходжу до приготування крему: в миску відправляю сметану, додаю варене згущене молоко і збиваю міксером кілька хвилин до загустіння крему, потім додаю сік лимона і продовжую збивати ще пару хвилин.
Після додавання лимонного соку, крем стає більш щільний і густий. У збитий крем додаю арахіс, перемішую і крем готовий.
У підготовлену роз’ємну форму викладаю спершу половину шоколадної крихти з печива і за допомогою склянки або ложкою злегка утрамбовую її.
Далі викладаю половину крему, потім знову крихту і крем. Відправляю торт в холодильник хоча б на 2-3 години, краще, звичайно ж, на ніч.
Після закінчення зазначеного часу, готую шоколадну глазур: розігріваю молоко з вершковим маслом, додаю шоколад, перемішую і виливаю глазур зверху на торт. Торт відправляю в холодильник, щоб застиг шоколад.
Перед подачею на стіл прибираю роз’ємну форму, присипають торт зверху по колу подрібненими горіхами і можна пригощатися!