Готуємо улюблені баклажани в томатах

Простий і смачний спосіб запастися улюбленими баклажанами на всю зиму – це приготувати їх по цьому простому але дуже смачному рецепту.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда

Інгредієнти:

• помідори – 3 кг;
• баклажани – 2 кг;
• рослинна олія – 200 гр;
• цукор – 200 гр;
• сіль – 2 ст.л;
• оцет – 100-150 мл;
• гіркий перець – 2 стручки;
• часник – 2 головки.

Процес приготування

Помідори і перець пропускаємо через м’ясорубку, додаємо сіль і варимо 15 хвилин.

Баклажани нарізаємо середніми брусочками. Якщо вам подобається можете очистити баклажан від шкірки.

Порізані баклажани додаємо до помідорів з перцем, так само туди додаємо соняшникову олія, цукор і оцет.

Варимо все 40 хвилин, в кінці варіння додаємо до баклажанів видавлений часник.

Розливаємо масу по стерилізованим банкам і закочуємо. Перевертаємо банки верх дном і укутуємо в теплу ковдру на 1-2 доби.

Не вдається скопіювати.