Готую цю смакоту з капусти дуже часто

Чудова страва з капусти яку можна готувати хоч кожного дня. Їдять всі, і діти і дорослі.

Нам знадобиться:

  • Капуста – 400 г
  • 1 цибулина
  • 1 зубчик часнику
  • Фарш з яловичини і індички – 600 г
  • 1 яйце
  • Панірувальні сухарі – 100 г
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Перець – 1/2 ч.л.
  • Вода – 100 мл
  • Борошно
  • Соняшникова олія – для смаження

Покроковий рецепт приготування:

Невеликий шматок капусти нарізаємо на великі квадрати. Перекладаємо в глибоку миску. Туди ж відправляємо грубо нарізану цибулину.

Овочі подрібнюємо занурювальним блендером до кашоподібного стану.

У подрібнену капусту видавлюємо за допомогою часникодавки 1 зубчик часнику.

Додаємо 600 грамів фаршу. У мене змішаний – з яловичини і індички.

Розбиваємо одне яйце. Солимо і перчимо до смаку.

Всі інгредієнти добре перемішуємо. Тепер додаємо 100 грамів панірувальних сухарів. І ще раз перемішуємо.

Мокрими руками формуємо з фаршу котлетки і обвалюємо їх у борошні.

Котлети обсмажуємо порціями в соняшниковій олії.

Смажимо котлети на середньому вогні з двох сторін до золотистої скоринки.

Потім всі обсмажені котлетки перекладаємо в глибоку сковорідку і заливаємо водою.

Накриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні 15 хвилин.

Обов’язково приготуйте капусту за цим рецептом, результат здивує.