Готую ідеально хрустку картоплю лише з 1 чайною ложкою олії: виходить крутіше смаженої
Рецепт, який представлений в даній статті, більше сподобається любителям чіпсів. Також він може зацікавити тих, кому подобається картопля фрі. В цілому це страва виходить не тільки дуже смачним, але і досить легким. Детальніше про приготування цієї страви далі.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо
Алгоритм дій
Перш ніж приступити до приготування, переконайтеся в тому, що у вас є в наявності оливкова олія (одна чайна ложка) і картопля. Його я беру 500 м Також вам не обійтися без солі. Цей інгредієнт додавайте до смаку.
Починаю з підготовки картоплі. Овочі гарненько мою і чищу. При бажанні можна шкірку залишити. Потім акуратно нарізаю тоненькими кружальцями.
Пересипаю їх в ємність, заповнюю її холодною водою і відставляю на десять хвилин в сторону. Після закінчення цього часу картопля воду зливаю і перекладаю картоплю в каструлю з холодною підсоленою водою.
Ємність ставлю на сильний вогонь і доводжу воду до кипіння. Коли це станеться, воду зливаю і остуджують картоплю. Далі її потрібно ретельно змішати в мисці з оливковою олією і рівномірно розкласти на деку, який попередньо вистилають папером для випічки.
Випікати при температурі 250 градусів приблизно півгодини. Духовку попередньо розігріти.
Запечена продукт перекладаю в миску і солю.