Готую його без духовки другий день поспіль. Всього за 30 хвилин. Неймовірний торт на сковороді
Якщо до вас несподівано повинні навідатися гості, а для випічки зовсім не залишилося часу, тоді на допомогу може прийти рецепт дуже простого тортика на сковороді. Його приготування не займає багато часу, а ваші рідні та гості точно будуть в захваті! Обов’язково спробуйте!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пошепки
Інгредієнти:
- 220 г борошна
- 100 г меду.
- 0,5 ч. ложки солі.
- 200 г сметани.
- 2 яйця.
- 1 ч. ложка соди.
- 150 г вареного згущеного молока.
- 130 г вершкового масла.
Приготування:
- Беремо невелику каструльку та викладаємо туди: 2 яйця, 100 грамів меду, 130 грамів вершкового масла та щіпку солі.
- Дані інгредієнти ставимо на водяну баню. Все ретельно перемішуємо. Коли маса стане однорідною, додаємо 1 чайну ложку соди. Знову все перемішуємо.
- Як тільки ви помітите, що маса почала утворювати піну, всипне трішки борошна від загальної кількості, все перемішайте.
- Виключаємо вогонь та трішки остуджуємо.
- Додаємо все борошно, яке залишилося та починаємо замішувати тісто.
- Кладемо готове тісто на дошку, розділяємо на вісім рівних частин та тонко розкачуємо.
- На попередньо розігріту сковороду викладаємо по одному готові пласти. Випікаємо по одній або дві хвилині з двох сторін. Для того, щоб коржі не пригоріли, випікайте їх на невеличкому вогні.
- Крем: беремо 150 грамів вареного згущеного молока, додаємо до нього сметану та вершкове масло.
- Все акуратно збиваємо міксером.
- Тепер приступаємо до збирання торта: кожен корж змащуємо кремом та викладаємо.
- Тортик декоруємо так, як вам найбільше подобається.
- Залишаємо в холодильнику на деякий період, щоб коржі стали м’які та добре просочилися кремом.
Якщо ви будете його готувати вперше, то торт вас здивує своїм ароматом. Він ідеально підійде для чаювання в колі близьких людей!
А ви коли-небудь готувати торт на сковороді?