Готую кабачки по новому. Розбирають на ура і рідні задоволені. Ділюся рецептом

Ніжні млинці або котлетки з кабачків готуються просто і швидко, виходить відмінна закуска, яку можна подавати у гарячому і в холодному вигляді.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • кабачки, морква по 1 шт;
  • яйця, 2 шт;
  • сир моцарелла, 100 г;
  • часник, 2 зубчики;
  • зелень, сіль, перець.

Процес приготування

Кабачки натираємо на грубій терці, солимо, перемішуємо і залишаємо, щоб овоч пустив сік.

Окремо натираємо моркву, зелень ріжемо, часник дрібно тремо.

Віджимаємо кабачки, змішуємо з морквою, тертим сиром, зеленню, яйцями.

Порада: якщо маса виходить занадто рідкою, можна додати манної крупи або борошна, крохмаль.

Добре вимішуємо масу, солимо і перчимо до смаку.

Готую кабачки по новому. Розбирають на ура і рідні задоволені. Ділюся рецептом

Розігріваємо олію в сковорідці і викладаємо масу по столовій ложці.

Готую кабачки по новому. Розбирають на ура і рідні задоволені. Ділюся рецептом

Обсмажуємо на невеликому вогні до рум’яності з двох сторін.

Викладаємо на паперові рушники, щоб прибрати надлишки олії.

Готую кабачки по новому. Розбирають на ура і рідні задоволені. Ділюся рецептом

Для подачі я роблю соус на сметані або майонезі з часником і великою кількістю кропу, чайною ложкою будь-якої гірчиці. Перемішуємо масу до однорідності і подаємо з кабачковими котлетками. Буде дуже смачно, ароматно.