Готую картоплю фрі без олії, жиру і яєчних білків. Виходить апетитно
Всі діти люблять картопля фрі, але багато мам не люблять її готувати, через велику кількість соняшникової олії, яка шкідлива в таких об’ємах і в поєднанні з картоплею.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- картопля;
- борошно;
- сіль;
- спеції.
Картоплю чистимо, ріжемо соломкою і підсушуємо, щоб вона не була вологою.
Розкладаємо картоплю в один шар на плоскій тарілці і відправляємо в морозильну камеру на 1 годину.
За цей час змішуємо сіль з борошном і спеціями. Кількість суміші розраховуйте, виходячи з кількості картоплі. Наприклад, на 1 кг картоплі, борошна потрібно 0,5 склянки.
Всипаємо суміш з картоплею в пакет і перемішуємо.
Викладаємо картоплю на деко, застелене пергаментом, випікаємо при 200 градусах близько 10 хвилин. Може у вашій духовці часу буде потрібно більше або менше, але картопля повинна бути рум’яною і золотистою.