Готую м’які коржі з кабачками. На сніданок і для перекусу: смажу як млинці на сковороді
Коржі виходять м’якими, з цікавим смаком, яскравим ароматом. Кабачки допомагають млинців довгий час залишатися свіжими і м’якими.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- – кабачки, 500 г;
- – яйця, 2 шт;
- – сир, 120 г;
- – цибуля зелений і зелень, сіль, перець, спеції;
- – Часник, 2 зубчики;
- – сметана жирна, 3 ст.л;
- – борошно, 4 ст.л.
Процес приготування
Кабачки тремо на крупній тертці і трохи присолюємо, перемішуємо, залишаємо на 20 хвилин.
Кабачкову масу віджимають від соку і змішуємо з яйцями, тертим сиром, спеціями, рубаною зеленню, часником і борошном.
Порада: замість твердого сиру прекрасно підходить плавлений або творог.
Додаємо сметану або натуральний йогурт і перемішуємо.
З цієї кількості тесту виходить 4 великих коржі, які я випікаю на невеликому вогні, змастивши сковороду рослинною олією. Печу під кришкою.
Подаю в гарячому або в холодному вигляді з різними соусами, можна збризнути розтопленим вершковим маслом або часниковою водою.