Готую м’які коржі з кабачками. На сніданок і для перекусу: смажу як млинці на сковороді

Коржі виходять м’якими, з цікавим смаком, яскравим ароматом. Кабачки допомагають млинців довгий час залишатися свіжими і м’якими.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • – кабачки, 500 г;
  • – яйця, 2 шт;
  • – сир, 120 г;
  • – цибуля зелений і зелень, сіль, перець, спеції;
  • – Часник, 2 зубчики;
  • – сметана жирна, 3 ст.л;
  • – борошно, 4 ст.л.

Процес приготування

Кабачки тремо на крупній тертці і трохи присолюємо, перемішуємо, залишаємо на 20 хвилин.

Кабачкову масу віджимають від соку і змішуємо з яйцями, тертим сиром, спеціями, рубаною зеленню, часником і борошном.

Порада: замість твердого сиру прекрасно підходить плавлений або творог.

Додаємо сметану або натуральний йогурт і перемішуємо.

З цієї кількості тесту виходить 4 великих коржі, які я випікаю на невеликому вогні, змастивши сковороду рослинною олією. Печу під кришкою.

Подаю в гарячому або в холодному вигляді з різними соусами, можна збризнути розтопленим вершковим маслом або часниковою водою.

Не вдається скопіювати.