Готую рибні котлети з минтая з кабачком. Котлети будуть соковитими і ніжними
Рибні котлети мало хто любить. Але завдяки цьому рецепту, вони виходять дуже смачними, соковитими і ніжними, без специфічного присмаку риби і аромату.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- філе минтая, 400 г;
- кабачок, 200;
- яйця, 2 шт;
- манна крупа, 1 ст.л;
- сіль, перець, приправа для риби, зелено свіжа або суха.
Процес приготування
Рибне філе подрібнюємо за допомогою блендера або м’ясорубки.
Якщо у вас молодий кабачок, шкірку залишаємо і просто натираємо на грубій терці. Більш зрілі овочі краще спочатку очистити від шкірки і насіння і потім натерти.
Присолюємо масу, залишаємо на 5 хвилин і віджимаємо від зайвої рідини.
Змішуємо рибну і кабачкову маси, додаємо яйця, манну крупу, солимо і перчимо, всипаємо зелень, вимішуємо.
Порада: щоб котлети придбали більш яскравий смак, додаємо приправи для риби.
Залишаємо масу на 30 хвилин, щоб манна крупа набухла.
Якщо через цей час маса рідкувата, насипаємо ще трохи манної крупи.
Формуємо котлети, обвалюємо у сухарях або борошні і викладаємо на розігріту сковорідку в олію.
Обсмажуємо з двох сторін до рум’яної скоринки.
Подаю такі котлети з картопляним пюре, рисом з овочами, запеченою картоплею та іншими гарнірами.