Готую справжній делікатес з самого дешевого м’яса
Останнім часом страви зі свинячої рульки стають дедалі популярнішими. Це один з найдешевших видів м’яса, який відмінно підходить для готування рулетів, ковбаси, холодцю.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- рулька свинна, 2 шт;
- сіль і спеції до м’яса, по 2 ч.л;
- гірчиця діжонська, 50 г.
Процес приготування
Рульку замочуємо на кілька годин у холодній воді, очищаємо і просушують паперовими рушниками.
Вирізаємо кістку і прибираємо шкірку. Це можна зробити просто за допомогою гострого ножа.
Пласт, шо залишився м’яса з усіх боків солимо і перчимо, змащуємо гірчицею. Рівномірно втираємо цю суміш в м’ясо.
Викладаємо м’ясо на шкуру, формуємо рулет і туго обв’язуємо ниткою.
Кладемо на пергамент і обертаємо ним рулет, потім обертаємо фольгою і залишаємо маринуватися на 3 години.
Запікаємо при 180 градусах близько 3 годин.
Охолоджуємо в фользі і папері, перекладаємо на тарілку і зверху ставимо вантаж.
Відправляємо так в холодильник на ніч.
Вранці прибираємо обгортку, ріжемо порційними шматочками і подаємо до столу.
Така м’ясна нарізка у мене завжди виходить дуже смачною, м’якою і ароматною. Спеції додавайте на свій смак, можна ще розмарин і інші ароматні трави.