Готую справжній делікатес з самого дешевого м’яса

Останнім часом страви зі свинячої рульки стають дедалі популярнішими. Це один з найдешевших видів м’яса, який відмінно підходить для готування рулетів, ковбаси, холодцю.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • рулька свинна, 2 шт;
  • сіль і спеції до м’яса, по 2 ч.л;
  • гірчиця діжонська, 50 г.

Процес приготування

Рульку замочуємо на кілька годин у холодній воді, очищаємо і просушують паперовими рушниками.

Вирізаємо кістку і прибираємо шкірку. Це можна зробити просто за допомогою гострого ножа.

Пласт, шо залишився м’яса з усіх боків солимо і перчимо, змащуємо гірчицею. Рівномірно втираємо цю суміш в м’ясо.

Готую справжній делікатес з самого дешевого м'яса

Викладаємо м’ясо на шкуру, формуємо рулет і туго обв’язуємо ниткою.

Готую справжній делікатес з самого дешевого м'яса

Кладемо на пергамент і обертаємо ним рулет, потім обертаємо фольгою і залишаємо маринуватися на 3 години.

Готую справжній делікатес з самого дешевого м'яса

Запікаємо при 180 градусах близько 3 годин.

Охолоджуємо в фользі і папері, перекладаємо на тарілку і зверху ставимо вантаж.

Відправляємо так в холодильник на ніч.

Вранці прибираємо обгортку, ріжемо порційними шматочками і подаємо до столу.

Готую справжній делікатес з самого дешевого м'яса

Така м’ясна нарізка у мене завжди виходить дуже смачною, м’якою і ароматною. Спеції додавайте на свій смак, можна ще розмарин і інші ароматні трави.

Не вдається скопіювати.