Готую так кабачки з фаршем все літо: нічого не смажу, все з’єдную і в духовку (ділюся смачним рецептом)

Готую я так кабачки з фаршем все літо, змінюючи деякі складові, в залежності від того, що є в наявності, але смачно виходить в будь-якому випадку! При бажанні кабачкові кільця з фаршем можна обсмажити на сковороді в клярі, виходить теж дуже смачно. Спробуйте і переконайтеся в цьому самі!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Складові:

  • Кабачки – 3-4 шт.
  • Фарш курячий – 350-400 гр
  • Цибуля – 1 шт.
  • Сіль, перець – за смаком
  • Яйце -1-2 шт.
  • Сухарі – 50-70 гр
  • Помідори – 2-3 шт.
  • Сир твердий – 50 гр.

Приготування: Кабачки добре промиваю, так як у мене вони молоді і невеликі, шкірку я не очищаю, але можна взяти більші кабачки і тоді краще зрізати шкірку. Кабачки нарізаю кружечками завтовшки приблизно 1,5-2 см.

За допомогою маленької чарки або чайної ложечки вирізаю серединки.

Підготовлені кабачки солю до смаку, а серединки подрібнюю в м’ясорубці або в блендері разом з цибулею.

В отриману масу додаю фарш, сіль, перець за смаком. Якщо фарш виходить рідким, додаю в нього приблизно 1-1,5 ст.ложки манки.

Перемішую і фарширую ним кабачкові кружечки. Нафаршировані кабачки викладаю на застелене пергаментом деко. Зверху змащую яйцем і посипаю сухарями.

Помідори нарізаю кружечками і викладаю зверху на кабачки. Випікаю кабачки в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 30-35 хвилин, дивіться по своїй духовці.

Після закінчення часу деко дістаю з духовки, посипаю кабачки натертим сиром і відправляю назад ще приблизно на 5 хвилин, щоб сир розплавився. Готову страву виймаю з духовки і можна подавати на стіл. Смачного!

Не вдається скопіювати.